B

b

Location
Senetic AB
Engelbrektsgatan 9-11, StockholmπŸ‡ΈπŸ‡ͺ
claimed
Dispute claim
Contact Details
Loading reviews...
Business overview

Vi är ett företag som satsar på en dynamisk utveckling. Vi utökar kontinuerligt vårt verksamhetsområde inom IT. Vi erbjuder marknadens bästa nätverks- och serverlösningar samt den senaste mjukvaran och samtidigt som vi fokuserar på de beprövade, prestigefyllda varumärkena. Nöjda kunder är vår högsta prioritet.

Genom att öka våra kompetenser och leverera utrustning av högsta klass stödjer vi mottagarens arbete inom den kommersiella, offentliga och pedagogiska sektorn. Vi föreslår lösningar från bl.a. Cisco, Dell, Ubiquiti, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec eller VMware.

Pålitliga produkter i kombination med professionell rådgivning gör att våra erbjudanden mycket konkurrenskraftiga. För att få ytterligare kompetenser inom vårt produktområde, har vi blivit ”certifierad Microsoft Guld Partner”.

Vi höjer kontinuerligt våra kompetenser. Vi erbjuder lösningar till konkurrenskraftiga priser vilket gör att våra kunder kan köpa de bästa produkterna på marknaden.

Genom att kombinera behoven hos även de minsta aktörerna med ett omfattande erbjudande från de största världsledande tillverkarna integrerar vi den europeiska IT-marknaden och förbättrar flödet av de senaste lösningarna.

Genom att utöka vårt verksamhetsområde strävar vi efter att förvandla de uppbyggda relationerna, kontaktnätet och alla fördelar till kundernas nöjdhet. Alla är lika viktiga för oss, oavsett affärsstorlek och -behov.