B

b

Location
Ventsys Instal
Heliade intre Vii 3-5, Bucharest, Sector 2🇷🇴
claimed
Dispute claim
Contact Details
Loading reviews...
Business overview

Ventsys Instal srl este o companie românească ce activează cu succes pe piaţa sistemelor de ventilaţie, fiind producător, importator şi distribuitor de sisteme şi subsisteme dedicate ventilaţiilor.

Ventsys a fost înfiinţată în 2012 şi de atunci afacerea noastră a urmat un trend ascendent, ca o dovadă a seriozităţii cu care abordăm fiecare proiect la care luăm parte. În acest moment firma numără aproape 20 de angajaţi. Am realizat proiecte chiar şi în Ucraina (aeroportul Kiev). Pentru orice necesităţi legate de furnizarea de materiale, proiectarea, montarea etc. unui sistem de ventilaţii vă invităm să luaţi legătura cu specialiştii noştri.

În acest moment clienții noști pot comanda online pe magazinul nostru o gamă largă de ventilatoare industriale profesionale (Sodeca, Soler Palau, ruck), ultimele modele de aparate aer conditionat Mitsubishi, absolut orice fel de tubulatura de ventilatie (izolata, neizolata, flexibila, spiro etc.), perdele de aer VTS Wing eficiente economic și silențioase, grile și anemostate, indiferent de dimensiune, și multe altele. Comenzile se pot plasa cu ușurință online. În cazul în care clientul nu știe ce trebuie comandat ne poate contacta telefonic.